Vælg en iltgenerator i henhold til produktfunktionen

For det første med overvågning af iltkoncentration: På nuværende tidspunkt bruger mid-to-high-end-maskiner på markedet generelt BD-klare LCD-skærme og har deres egen iltovervågningsenhed til påvisning, som kan kontrollere maskinens iltkoncentration i virkeligheden tid. Hvis du har penge til at købe denne funktion, er det ligegyldigt, hvis du ikke har den. Regelmæssige producenter vil ringe til politiet, hvis iltkoncentrationen er lavere end 82% i henhold til nationale krav. Det anbefales at købe et oximeter i stedet. Fordelen ved et oximeter er at kende blodets iltkoncentration i din krop. Hvis du indånder ilt, men din krop stadig er ubehagelig, og du finder ud af, at værdien er for lav gennem oximetertesten, kan du straks tage aktiv behandling. Ifølge min erfaring er iltkoncentrationsdetekteringen fra iltkoncentratoren generelt for høj. Jeg bruger generelt et tredjeparts testinstrument til at bestemme koncentrationen af ​​iltkoncentratoren. For det andet forstøvningsfunktionen: det anbefales ikke at købe en forstøver med forstøvningsfunktionen. Hvis du har brug for det, kan du købe en forstøver separat. 90% af mennesker bruger ikke forstøvningsfunktionen.

For det andet er iltgeneratorens kernefunktion iltgeneratoren med forstøvningsfunktion. Forstøvningseffektiviteten og partikelstørrelsen er ikke så høj som effektiviteten af ​​en separat forstøver, og patientens absorption er ikke så fuld. Grunden til, at hospitaler skal bruge dem sammen, er fordi industriel integration er praktisk for sygeplejersker og læger at behandle patienter. Hvis du bruger en forstøver til at forstøve patienten alene. Hver sengekant skal have en forstøver, hvilket øger arbejdsbyrden, opbevaringen og omkostningerne til hospitalet. Hospitalet er set fra en praktisk håndtering og omkostningsbesparende, og patienten bør behandle sygdommen med den bedste effekt. Derudover er iltgeneratoren af ​​samme mærke uden forstøvning mere overkommelig. Ulden er på fårene. Hvis du tilføjer en forstøvningsfunktion, øger det omkostningerne for producenten, og prisen er stadig din egen. Desuden har maskiner med forstøvningsfunktion en højere eftersalgssats. Oxygengeneratorer med forstøvningsfunktion skal forbindes til et separat hul. Hvis grænsefladen er defekt, er iltgeneratorens koncentration og tryk utilstrækkelig. Endelig har importerede iltkoncentratorer ingen forstøvningsfunktion. Hvorfor har importerede iltkoncentratorer ingen forstøvningsfunktion? Er deres teknologi ikke så avanceret som vores? Nej, for efter forskning føler de, at iltgeneratorens forstøvningsfunktion ikke behøver at blive integreret i iltgeneratoren.

For det tredje blodopløselighedstest: egnet til patienter med mere alvorlige tilstande og hyppig overvågning, ikke-kritisk syge patienter kan ikke bruge denne funktion, et separat køb af oximeter er mere bekvemt at bære, opbevare og teste.

Hvis du har spørgsmål om iltkoncentratoren, kan du når som helst kontakte os. Hangzhou Gravitation Medical Equipment Co., Ltd. er en professionel leverandør af iltkoncentratorer


Udstationeringstid: maj-24-2021